Bel voor advies en informatie:

+ 31 (0)20 - 497 23 85

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg

 

Breed scala vooruitstrevende diensten

VLZS loopt voorop in de werkwijze rond sloopwerk en asbestsanering. Naast de gebruikelijke en noodzakelijke certificering en onze speciale blauwdrukken om projecten volledig zonder zorgen te kunnen uitvoeren, is VLZS de specialist in werkzaamheden in een operationele omgeving. Gericht op bedrijven en organisaties waar sloophinder het normale proces niet mag beïnvloeden. Goed voorbeeld hiervan is luchthaven Schiphol: werkzaamheden aldaar mogen de bedrijfsgang niet belemmeren. Het is immers een 24-uurs bedrijf. Ander voorbeeld is het uitvoeren van sloop- en renovatiewerk in de retail. Ieder uur dat dit langer duurt, is omzetderving. Door de juiste manier van werken en strakke planningen wordt de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Speciaal voor de retail: sloopwerkzaamheden in een operationele omgeving

Total Care werkzaamheden

Total Care is waar het om gaat. Aan letterlijk alles denken en letterlijk in alles ontzorgen. Van A tot Z en van begin tot eind. Met de durf om verantwoordelijkheden van klanten over te nemen. Met de menskracht werk deskundig en binnen de gestelde tijd uit te voeren. En met de zekerheid dat onze klanten er geen omkijken naar hebben. Total Care is totale ontzorging van de klant.

Lees meer

Verwijderen - saneren van asbest

Gecertificeerde asbestverwijdering van gebouwen, objecten en maritieme projecten. Voor asbestsanering in gebouwen, objecten, grond en waar ook maar asbest zit, bent u bij VLZS aan het beste adres. We realiseren alles rond asbestverwijdering.

Lees meer

Particuliere diensten

Buiten de sloopwerkzaamheden heeft van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken een aantal werknemers die aanvullende bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren,

Lees meer

Sloopwerkzaamheden - Totaalsloop

VLZS verricht binnen deze divisie alle soorten sloopwerkzaamheden en bodem- en grondwerken. We bieden een totaaloplossing. Ieder type sloopwerk in elke branche kunnen wij realiseren.

Lees meer

Bodem- en grondwerken

Bodem-, grond-, straat- en rioolwerken is een brede grote dienstverlening waarin VLZS veel voor klanten kan betekenen.

Lees meer

Calamiteitenafdeling

Onze calamiteitenafdeling staat voor u klaar voor directe actie. Goede voorbeelden zijn een asbestbrand of assistentie van Gemeente, politie en brandweer bij milieudelicten.

Lees meer

Vooruitstrevend in:

 • Sloopwerkzaamheden
 • Asbestverwijdering
 • Bodem- en watersanering
 • Juist ook in operationele omgeving

Lees meer

Vooruitstrevend voor:

 • Bouw / Projectontwikkelaars / Industrie
 • Retail / Supermarktketens
 • Luchtvaart / Maritiem & Offshore
 • Gezondheidszorg / Overheden / Non-profit
 • Cultureel erfgoed / Bijzondere objecten
 • Financiële en Justitiële instellingen
 • Infrastructuur

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
T. +31 (0)20 - 497 23 85
F. +31 (0)20 - 497 40 34
E. info@vlzs.nl

Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg