Bel voor advies en informatie:

+ 31 (0)20 - 497 23 85

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg

Speciaal voor de retail: sloopwerkzaamheden in een operationele omgeving

Total Care werkzaamheden

Total Care is waar het om gaat. Aan letterlijk alles denken en letterlijk in alles ontzorgen. Van A tot Z en van begin tot eind. Met de durf om verantwoordelijkheden van klanten over te nemen. Met de menskracht werk deskundig en binnen de gestelde tijd uit te voeren. En met de zekerheid dat onze klanten er geen omkijken naar hebben. Total Care is totale ontzorging van de klant.

Volledig geoutilleerde slooptrailer

VLZS heeft als enige aannemer een speciale slooptrailer. In deze door ons zelf ontwikkelde trailer zit alles om een winkel- of bedrijfsruimte volledig leeg te kunnen slopen in een kort tijdsbestek. Alle machines en gereedschappen zijn in de trailer aanwezig om om deze taak snel en vakkundig uit te kunnen voeren, zonder hinder voor derden. Met deze trailer worden bijvoorbeeld veel winkelpanden leeg gehaald. VLZS sloopt een complete supermarkt binnen 16 uur casco leeg. Op de minuut af is de winkel leeg van goederen, de nutsvoorzieningen zijn afgesloten en de bouwstroom is aanwezig. Makkelijker kan niet.

 • Vlzs Utility Truck 1
 • Vlzs Utility Truck 2

Stofarm slopen

VLZS sloopt stofarm. Fijnstof is slecht voor mensen. Wij kiezen voor fijnstorm-arm slopen omdat fijnstof kankerverwekkend is. Ons personeel, onze klanten en de klanten van onze klanten willen wij hier niet mee in aanraking brengen. We houden blootstel-metingen, gebruiken goede filters op stof-afzuigers die fijnstof kunnen tegenhouden, hebben vernevelaars op de werkplekken, werken met gereedschap met stofafzuiging bij de bron en zorgen voor adembescherming bij direct contact.

Verwijderen - saneren van asbest

Gecertificeerde asbestverwijdering van gebouwen, objecten en maritieme projecten. Voor asbestsanering in gebouwen, objecten, grond en waar ook maar asbest zit, bent u bij VLZS aan het beste adres. We realiseren alles rond asbestverwijdering. Asbest kent zes verschillende typen die vallen binnen twee hoofdgroepen: de amfiboolgroep en de serpentijngroep. Al deze typen vragen om een eigen aanpak. De meest voorkomende zijn wit, bruin en blauw asbest. Rond het verwijderen van asbest is strenge Wet- en regelgeving opgesteld. Dankzij de uitgebreide certificering en jarenlange ervaring van VLZS kunt u alles rond asbest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij herkennen ze, maken een plan van aanpak en voeren het veilig en met afvoergarantie af.

Verhuur tijdelijke opslag

Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele opslag en/of bedrijfsruimte's voor tijdelijke of definitiefe oplossingen . Wij kunnen u verschillende ruimte's aanbieden van circa 50m2 t/m 2500m2. Deze ruimte's kunnen naar wensen van de klant worden ingericht en verhuurd. Voor info kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Calamiteitenafdeling

Onze calamiteitenafdeling staat voor u klaar voor directe actie. Goede voorbeelden zijn een asbestbrand of assistentie van Gemeente, politie en brandweer bij milieudelicten. Maar ook bij storm- en waterschade waar direct hulp nodig is staan we voor onze klanten klaar: 24/7, iedere werkdag.

Vooruitstrevend in:

 • Sloopwerkzaamheden
 • Asbestverwijdering
 • Bodem- en watersanering
 • Juist ook in operationele omgeving

Lees meer

Vooruitstrevend voor:

 • Bouw / Projectontwikkelaars / Industrie
 • Retail / Supermarktketens
 • Luchtvaart / Maritiem & Offshore
 • Gezondheidszorg / Overheden / Non-profit
 • Cultureel erfgoed / Bijzondere objecten
 • Financiële en Justitiële instellingen
 • Infrastructuur

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
T. +31 (0)20 - 497 23 85
F. +31 (0)20 - 497 40 34
E. info@vlzs.nl

Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg