Bel voor advies en informatie:

+ 31 (0)20 - 497 23 85

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg

Waar wij voor staan

Bedrijfsbeleidsverklaring van VLZS.nl

Afspraak is afspraak

Omdat we onze offertes en begrotingen door middel van uitvoerig overleg en goede inspectie van uit te voeren werk opstellen, kunnen we ons op financieel gebied aan de afspraken houden. Daarnaast kunt u er ook op rekenen dat afspraak is afspraak geldt voor de planning. En dat is natuurlijk altijd een geruststellende gedachte: sloop- en renovatiewerk is vaak onderdeel van een proces. Dan wel voorafgaand aan nieuwbouw, dan wel voorafgaand aan renovatie.

Innovatieve oplossingen

'De kogel is door de kerk'. Het wordt nog vaak als gezegde gebruikt. Maar slopen is al lang geen werk van een machine met een kogel eraan. Slopen en saneren vraagt om gestructureerd werk door deskundige medewerkers. Innovatie is bij VLZS vast onderdeel. Wij innoveren zo veel mogelijk daar wat het kan en moet. Om te zorgen dat de werkprocessen nog efficiënter gaan. Onze innovaties richten zich op vermindering van overlast, downscalen van geluid door nieuwe technieken en procesverbetering. VLZS is een lerende organisatie die altijd in vooruitgang denkt en werkt.

Scherpe en onderbouwde calculaties

Met 60 jaar ervaring in tal van projecten kunnen we goed onderbouwde calculaties maken. Onze scherpe tarieven zorgen ervoor dat u bij ons kunt rekenen om een marktconforme begroting zonder verrassingen. Achteraf kosten krijgen die vooraf hadden kunnen worden verwacht, daar houden wij niet van.
VLZS zorgt ervoor dat alle werkzaamheden van tevoren worden goed in beeld zijn. We werken voor veel klanten die in beginsel duur leergeld hebben moeten betalen. Werk dat aanvankelijk voordelig wordt voorgesteld, pakt duurder uit. Zeker als u niet iedere dag het soort werk dat wij uitvoeren moet uitbesteden, is het beoordelen van de juistheid van begrotingen en offertes nog een hele klus. Bij VLZS kunt u erop rekenen dat we aan alles denken. Duidelijk in prijs en kostenefficiënt omdat we strak plannen en veel ervaring hebben. Bij VLZS worden planningen en budgetramingen niet overschreden en is er altijd duidelijkheid over de oplevercriteria. Wij zien dat als ons gezamenlijk belang.

24/7 werkzaamheden

Ons team is 24/7 inzetbaar. We voeren met grote zorg sloopwerkzaamheden uit in een operationele omgeving. Dit houdt in dat bij bedrijven en organisaties waar de bedrijfsactiviteit doorgang moet vinden, we zorgen voor deze continuïteit. Daarom kunnen we indien nodig 24/7 werk uitvoeren.

Vooruitstrevend in:

 • Sloopwerkzaamheden
 • Asbestverwijdering
 • Bodem- en watersanering
 • Juist ook in operationele omgeving

Lees meer

Vooruitstrevend voor:

 • Bouw / Projectontwikkelaars / Industrie
 • Retail / Supermarktketens
 • Luchtvaart / Maritiem & Offshore
 • Gezondheidszorg / Overheden / Non-profit
 • Cultureel erfgoed / Bijzondere objecten
 • Financiële en Justitiële instellingen
 • Infrastructuur

Van Leeuwen Zwanenburg

Sloopwerken B.V. /// Total Care Sloop- en saneringswerkzaamheden
Facilities B.V. /// Total Care Asbest saneringswerkzaamheden

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
T. +31 (0)20 - 497 23 85
F. +31 (0)20 - 497 40 34
E. info@vlzs.nl

Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg